Sviestinio moliūgo tyrsriubė – puikiai tiks keto besilaikantiems klientams bei visiems gurmanams, kurie vadovaujasi principu: ” geriau suvalgysiu mažiau, tačiau skanaus ir kokybiško maisto”.

Taigi ko mums reikia, norint pasigaminti, restorano lygio, trintą sviestinio moliūgo sriubą per gerą pusvalandį?

Produktų sąrašas:

• Vienas raudonasis svogūnas;

• Šviežios provanso žolelės (bazilikas, čiobrelis, rozmarinas);

• Sviestas ~50gr.;

• Kubelis vištienos sultinio;

• Viena šviežia bulvė;

• Viena morka;

• Pusė vidutinio dydžio sviestinio moliūgo;

• 200ml saldžios grietinėlės;

• Maskarponės sūris (riekelėmis);

• Baltojo ir juodojo sezamo sėklos;

• 24mėn. Džiugo sūris smulkiai tarkuotas.

Eiga:

Puode ištirpiname sviestą ant itin silpnos ugnies ir žirklėmis sukarpome šviežias žoleles (labai lemia skonį ar jos šviežios, ar džiovintos). Supjaustome raudonąjį svogūną ir viską apkepame kol svogūnas suminkštėja. Tuomet įpilame 500ml ištirpintą vištienos sultinį ir supjaustytas daržoves. Jeigu pjautėte riekelėmis, pjaustykle, tai gausis gan smulkiai, todėl ant stiprios ugnies verdant pakaks 15min kad daržovės pilnai išvirtų. Kai daržovės jau išvire, užsukame ugnį ir palaukiame, kol nustos virti (kitaip sutrauks grietinėlę). Viską sublenderiuojame, pildami grietinėlę (galima pilti ir daugiau nei 200ml jei gavosi per tiršta). Tuomet įdedame 1-2 griežinėlius maskarponės sūrio ir vėl sublenderiuojame iki vientisos masės. Puikiai pagardinti tiks 24 mėnesių Džiugo sūrio drožlės bei baltojo ir juodojo sezamo sėklos.

 

 

APIE MUS

„Ledi forma“ studijoje visas dėmesys skiriamas tik Jums. Jūs svarbiausi, visada laukiami.

Grožio specialistai galės išpildyti visus Jūsų estetinius norus.

Užsisakykite naujienlaiškį

Kategorijos